Ürün, Yedek Parça Toptan ve Perakende Satışı

Shaver series 9000 S9711/31

GENEL BİLGİLER

 

  • 1-3 günlük sakal için en iyi tıraş sistemimiz

    1-3 günlük sakal için en iyi tıraş sistemimiz

    Mükemmel, yakın tıraş deneyimine kavuşun. V-Track Precision PRO Bıçaklar, 1-3 günlük sakallarda, yatık ve farklı uzunluktaki kıllar da dahil olmak üzere tüm sakalı nazikçe en iyi kesme konumuna getirir. Daha az hareketle %30 daha yakın tıraş sayesinde cildinizi korur.

  • Üstün sonuç için başlık 8 farklı yönde eğilir

    Üstün sonuç için başlık 8 farklı yönde eğilir

    Yüzünüzün ve boynunuzun kıvrımlarını 8 yönlü ContourDetect başlığıyla takip edin. Her bir harekette %20 daha fazla tüy yakalarsınız. Sonuç: son derece pürüzsüz ve kusursuz bir tıraş.

  • Üç ayar arasından seçim yaparak tıraşınızı kişiselleştirin

    Üç ayar arasından seçim yaparak tıraşınızı kişiselleştirin

    Tıraşınızı kişiselleştirmek için 3 mod arasından seçim yapın: Hassas: Nazik ancak derinlemesine bir tıraş için. Normal: Derinlemesine, günlük tıraş için. Hızlı: Zamandan tasarruf etmenizi sağlayan hızlı tıraş için.

  • AquaTec ile rahat bir kuru tıraş veya ferahlatıcı bir ıslak tıraş deneyimi yaşayın

    AquaTec ile rahat bir kuru tıraş veya ferahlatıcı bir ıslak tıraş deneyimi yaşayın

    Nasıl tıraş etmek istediğinize karar verin. Aquatec Islak ve Kuru tıraş özelliği sayesinde, hızlı ve rahat bir kuru tıraş tercih edebilirsiniz. İsterseniz de jel ve köpük ile duşun altında ıslak tıraşı seçebilirsiniz.

  • SmartClean ile tıraş makineniz ilk günkü gibi yeni kalsın

    SmartClean ile tıraş makineniz ilk günkü gibi yeni kalsın

    SmartClean PLUS tek bir dokunuşla tıraş makinenizi temizler, yağlar, kurular ve şarj eder; böylece her gün mükemmel bir performans sunar.

  • 5 uzunluk ayarlı takıp çıkarılır sakal şekillendirici

    5 uzunluk ayarlı takıp çıkarılır sakal şekillendirici

    SmartClick Sakal Şekillendirici aparatıyla görünümünüzü değiştirin. Kirli sakal görüntüsünden kısa, düzeltilmiş sakala kadar istediğiniz mükemmel sakal stilini oluşturmak için 5 uzunluk ayarından birini seçin. Yuvarlak uçlar ve taraklar cilt tahrişini engellemek üzere tasarlanmıştır.

  • İşlevlere kullanım kolaylığı kazandıran sezgisel simgeler

    İşlevlere kullanım kolaylığı kazandıran sezgisel simgeler

    Sezgisel ekran ilgili bilgileri göstererek tıraş makinenizden en iyi performansı almanızı sağlar: - 3 haneli (%) pil göstergesi - Temizleme Göstergesi - Düşük Pil Seviyesi Göstergesi - Başlık Değiştirme Göstergesi - Seyahat Kilidi Göstergesi

  • Bir saatlik şarjla 60 dakika kablosuz tıraş

    Bir saatlik şarjla 60 dakika kablosuz tıraş

    Şimdi tüm Philips Tıraş Makinelerinden daha üstün pil ömrüne sahip şarj etme sistemi kullanışlı iki seçenek sunuyor: Bir saatlik şarjla 60 dakika kullanım süresi veya tamamen tıraş için hızlı şarj. Tüm Shaver series 9000 modelleri ıslak ortamlarda güvenliği sağlamak üzere yalnızca kablosuz modda çalıştırılmak için tasarlanmıştır.

  • Tıraş makinesi musluk suyu altında yıkanabilir

    Tıraş makinesi musluk suyu altında yıkanabilir

    Tıraş makinesi başlığını çıkarın ve musluk suyunda iyice durulayın.

  • 2 yıl garantili

    2 yıl garantili

    Bu Philips tıraş makinesi için 2 yıl garanti sunuyoruz. Sürekli kullanımda bile son derece pürüzsüz tıraş garanti eden 9000 Serisi Tıraş Makinelerimiz performans ve dayanıklılık için tasarlanmıştır.