Ürün, Yedek Parça Toptan ve Perakende Satışı

Oral-B Genius 8000

 
 
Genius

Yuvarlak başlık daha iyi temizler

Standart manuel diş fırçasına kıyasla, Oral-B'nin yuvarlak başlığı, daha temiz dişler ve daha sağlıklı diş eti için her dişi sarar.

Genius

İlk günden daha beyaz dişler

Diş macununu tutarak yüzey lekelerini çıkarmak için gereken yerlere dağıtan parlatma kabı ile ilk günden dişlerinizi nazikçe beyazlatır.

Genius

Diş etinizi koruyun

Basınç kontrolü fırçalama hızını azaltır ve çok sert fırçalıyorsanız SmartRing sizi uyarır.

 

Genius

Pozisyon algılama ile %100 kapsama

Nereyi fırçaladığınızı görebilen ve derinlemesine temizlik için ağzınızın tüm bölgelerini kapsamanıza rehberlik eden tek diş fırçası.

Genius

Deneyiminizi kişiselleştirin

12 renkli LED SmartRing ve altı fırçalama moduyla diş fırçanızı kişiselleştirin.

Genius

Tek şarj ile iki haftayı aşkın fırçalama

Oral-B Genius 8000, 12 güne kadar dayanan son teknoloji Lityum İyon pile sahiptir ve bir fiş ile hem diş fırçanızı hem de telefonunuzu şarj etmek için ikili şarjlı seyahat kabı ile gelmektedir.

Genius

Diş hekimleri ile tasarlanan fırça başlıkları

Oral-B Yedekleri diş fırçanızla mükemmel uyum için tasarlanmıştır ve diş etinde naziklik, diş aralarını temizlemek için açılı kıllar, ve ekstra nazik temizleme için UltraThin kıllar gibi harika sonuçlar veren özelleştirilmiş nitelikler ile gelir.

Genius

Diş hekimlerinin tavsiye ettiği bir numaları marka*

Oral-B, sadece diş hekimleri ile tasarlanmakla kalmaz, aynı zamanda dünya genelinde diş hekimlerinin tavsiye ettiği bir numaralı diş fırçasıdır. Oral-B ile bir üst düzey ağız sağlığını kendiniz keşfedin.

*P&G için dünya çapındaki temsil edici nitelikteki diş hekimleri örnekleminde düzenli olarak gerçekleştirilen anketlere dayalı olarak.

Genius